WWE Draft 2009 - Predictii

Dupa ce anul trecut cel mai castigat brand dupa draft a iesit RAW-ul prin mutarile lui Kane, Rey Mysterio si Batista, anul acesta pare a fi cel putin la fel. Vince McMahon a declarat cu ceva timp in urma ca doreste ca cele doua branduri sa fie la o oarecare egalitate, dar asta nu inseamna ca RAW-ul va pierde foarte mult dupa draft.

Alt lucru care se zvoneste este faptul ca echipa formata din John Morrison si The Miz s-ar putea destrama dupa draft. Morrison ar putea fi mutat in RAW, iar The Miz ar putea face trecerea in SmackDown! sau ar putea ramane in ECW. Si asta din cauza ca echipa creativa a WWE-ului vrea sa le acorde push la single, acesta pare a fi si motivul pentru care ei nu au devenit campioni Undisputed la echipe.
John Morrison este fenomenal in ring, cat si la microfon, iar asta ii acorda un avantaj in fata coechipierului sau, care nu sta asa bine la calitatile in ring.

Un alt lucru care se vehiculeaza se refera la faptul ca Vince McMahon doreste sa schimbe imaginea ECW-ul, iar pentru asta e nevoie de cateva mutari de marca in brandul numarul 3 al WWE-ului. Numele probabile pentru trecerea in brandul extem sunt Ron "The Truth" Killings sau chiar fostul campion United States, Shelton Benjamin.

RAW
Odata cu trecerea in RAW ca Manager General a lui Vickie Guerrero, prevad ca va face trecerea si Edge. De altfel, din cauza feud-ului Triple H, McMahons si Batista vs The Legacy, este posibil ca "The Game" sa revina in RAW.
Alte nume care se mai vehiculeaza si care sper sa faca trecerea in brandul numarul 1 al WWE-ului sunt: John Morrison, Evan "Air" Bourne, senzationalul wrestler venit din ROH si chiar Montel Vontavious Porter care ar putea face rocada cu Rey Mysterio.

SmackDown!
SmackDown!-ul ar putea iesi din nou rau dupa draft odata cu plecarea lui Edge si a lui Triple H, insa aceste plecari ar putea fi compensate de eventuala venire in SmackDown! a campionului World Heavyweight, John Cena. De altfel, inca de anul trecut se vorbea de o astfel de trecere, insa ideea a fost abandonata si cel care a plecat in SD! a fost Triple H.
Un midcarder care ar putea trece in SmackDown! este jamaicanul Kofi Kingston sau chiar Mr Money in The Bank, CM Punk. Cei doi ar putea revigora SmackDown!-ul, mai ales dupa ce cativa wrestleri din midcard lipsesc printre care Umaga si charismaticul Mr Kennedy. De altfel, alte "trageri" bune pentru SmackDown! ar putea fi venirile lui The Miz si chiar a campionului ECW, Jack Swagger.
In alta ordine de idei, dupa draft s-ar putea face rocada intre centura United States si centura Intercontinentala.

ECW
ECW-ul ar putea iesi rau de tot dupa draft, prin pierderea mai multor wrestleri de marca cum ar fi John Morrison, The Miz, Evan Bourne, Jack Swagger si poate chiar "Capitanul Charisma" Christian.
Insa acestea ar putea fi compensate de eventuala revenire a lui Shelton Benjamin, venirea rapper-ului R-Truth si poate chiar a campionilor Undisputed pe echipe, Primo si Carlito.

Ceea ce se va intampla ramane sa vedem luni seara la RAW-ul special pentru Drafturile anului 2009. RAW-ul va tine 3 ore si va incepe la ora 03:00(ora Romaniei). Este posibil ca in zilele de dupa Draftul oficial sa mai avem parte de o sesiune de drafturi suplimentare care vor fi anuntate pe site-ul oficial al WWE-ului, la fel ca si anul trecut.

1 comentarii:

Anonim | 12 aprilie 2009 la 00:54

Vorba aia : "O'm traii si o'm vedea "