SLUGA GRADINESCU INTERZISA PE DINAMO !


Un comentator de eveniment sportiv, incluzand aici un meci de fotbal, are primul in rand rolul de a informa in mod obiectiv despre actiunea sportiva pe care o vizioneaza. La meciul Dinamo-Vaslui, disputat in Stefan Cel Mare, comentatorul gaşca slugilor proasteTV , Emil Gradinescu a reusit sa revolte o intreaga tara. Dl. Gradinescu a lasat la o parte orice urma de obiectivitate si a pornit la un atac continu impotriva clubului nostru.

Dupa ce l-a facut praf pe arbitrul Hategan, insistand asupra unor faze care chipurea ar fi dezavantajat Vasluiul, dl. Gradinescu a inceput sa lasa la o parte meciul de fotbal si doar sa se axeze pe lansarea de diferite scenarii, in care acuza "strategia" conducatorilor dinamovisti, care inainte de meci il acuzasera pe Hategan ca ar fi arbitrul de casa al Vasluiului, si iata ca de fapt lui Hategan ii este frica sa fluiere impotriva lui Dinamo.

Reaua intentie a dl. Gradinescu s-a putut observa si-n momentul in care colegii sai de la imagini, redau reluarea cu pumnul aplicat de Temwanjera in plina figura lui Moti (nescantionat de arbitru cu cartonasul rosu ce se impunea) n-a comentat deloc faza, ignorand-o complet.

Dl. Gradinescu cand mingea ajungea la Moti, nu comenta unde Moti pasa mingea, ci ca acest jucator ar fi fost implicat in nu stiu ce fel de scandal de carnet de conducere, fara nici o legatura cu meciul in desfasurare. Pana si colegul sau de comentariul de la aceeasi televiziune, a incercat sa-i mai domoleasca elanul defaimator al dl. Gradinescu explicand ca nu doar Moti era implicat in acel scandal, dar dl. Gradinescu era prea ocupat sa atace pe Dinamo, decat sa incerce sa-si faca in mod obiectiv meseria.

Dl. Gradinescu a reusit sa enerveze o intreaga tara, in dese randuri, cu comentariile sale rau intentionate, in care se vede ca face jocurile cuiva, nereusind sa-si faca datoria de comentator neutru al un eveniment sportiv. Este foarte curios, cum dl. Gradinescu nu putea sa vada fazele in care Dinamo a fost dezavantajata de arbitrul Hategan, fiindca dupa cum spunea domnia sa: "clubul Dinamo nu respecta televiziunile si nu reuseste sa construiasca o cabina de transmisie pentru comentatori", dar le vedea excelent si reusea sa ofere o multime de detalii la fazele in care chipurea Vasluiul a fost dezavantajata de arbitrul central.

Cum se pare ca dl. Gradinescu nu-i convin conditiile de transmie si de comentariu oferite de stadionul Dinamo, iar imaginea clubului este patata mai mereu de ineptiile si reaua credinta ce abunda in comentariile dl Gradinescu, site-ul DinamoMania, in numele suporterilor dinamovisti, cere in mod oficial clubului Dinamo, sa-i retraga acreditarea dl. Gradinescu in incinta complexului Dinamo si de a mai comenta vreun meci intern sau international la care organizator este FC Dinamo 1948.

Articol postat pe DinamoMania.

0 comentarii: