Houston, we have a problem !

Money in The Bank Ladder Match
Kofi Kingston de la care nu ma asteptam, a scos un meci bun, la fel si Benjamin care este taticul MitB-urilor, insa din pacate o sa ramana in midcard. Christian a dezamagit putin, a avut un unprettier ratat, dar asta si din cauza lui CM Punk, care a cazut aiurea. Finalul m-a tinut cu sufletul la gura avand in vedere ca speram sa castige Christian pentru ca era cel mai indreptatit pentru un push in ME. Castigtorul ne-a lasat pe toti cu gura cascata (trebuie sa specific ca eram intr-o conferinta pe parcursul WM). Nu inteleg de ce a primit push omul care anul trecut a fost promovat super aiurea, a stat aprox. 3 luni campion si nu imi aduc aminte sa fi avut vreun meci in ME la un PPV. Per total, un MitB ratat, cu un castigator si mai ratat.

Kid Rock Concert
WTF... a primit doar cateva injuraturi pe conferinta.

25-Diva Battle Royal
Initial ma asteptam la un meci in care sa vedem ceva... ma rog, ce putem vedea de la dive... Speram ca sa fie cat mai multe din trecut, si sa intre pe rand pentru a apuca sa ne dam seama despre cine e vorba. Dar NU ! Ne-au bagat 25 de dive intr-un ring, pardon, 24 de dive intr-un ring si au inceput sa zboare rand pe rand. Finalul a fost absolut magnific si ne-a lasat pe jos de ras... dar abia dupa aceea ne-am dat seama ce prostie ne-a livrat WWE-ul... Foarte bine ca Trish Stratus nu a participat.

Legends vs Chris Jericho
In afara faptului ca 3 de acolo au fost niste desculti (Snuka, Piper si Rourke), iar altul a fost degeaba (Flair), mi-a fost dat sa vad si o faza absolut penala la final, in care cel ce nu trebuia sa fie implicat in toata prostia asta, i-a dat cativa pumni (se pot numi pumni?) celui mai bun heel din WWE. O mare prostie si acest meci. Respect Steamboat pentru meciul facut.

Extreme Rules - Brother vs Brother
Un meci care ne-a mai adus putin la normal dupa cat am ras inainte... si care s-a vrut a fi extrem, insa de la un meci de 10 minute nu poti avea pretentia sa te impresioneze. Asa cum a fost si feud-ul, a fost si meciul, adica o mare prostie, again !

Streak on The Line - The Undertaker vs Shawn Michaels
Acesta a fost meciul care m-a ridicat de pe scaun de cateva ori, iar HBK chiar mi-a dat impresia la un moment dat ca poate castiga meciul, mai ales dupa ce a iesit din Tombstone-ul lui Undertaker. Acesta a fost chiar cel mai bun meci din ultimii ani fara sa exagerez. Numai respect pentru cele doua mari legende ale wrestlingului.

Intercontinental Championship - JBL vs Rey Mysterio
Asta chiar a fost bomboana de pe coliva ! Cu totii asteptam cu sufletul la gura anuntul pe care urma sa il faca JBL inainte de meci, insa ne-a promis ca va domina meciul bla bla bla... Finalul... sau ma rog, introducerea... ca meciul a tinut doar 21 de secunde, a fost absolut incredibil, iar lucrul istoric nu s-a lasat asteptat... Da, n-am ce zice... chiar istoric !

World Heavyweight Championship - Edge vs Big Show vs John Cena
Intrarea lui Cena a fost chiar mai misto decat intregul meci, fara nicio exagerare. Am avut parte de un Edge care s-a miscat in slow-motion si un Show care a stricat tot... Showul !

Hall of Fame
Momentul cand Stone Cold si-a mai luat o data ramas bun de la fani m-a emotionat putin...

WWE Championship - triple h vs Randy Orton
Multi imi stiu parerea despre cel "supranumit" the game, iar meciul de aseara este o dovada a nesimtirii fara margini. Atat despre acest meci.

Dark Match
Btw, WWE-ul s-a gandit ca ar fi bine sa ne ia la misto si sa puna poate al doilea meci ca spectaculozitate in dark match, adica meciul pentru unificarea centurilor Tag Team. Iar in plus, au facut greseala de a acorda centurile celor doi frati care sunt facuti praf atat in ring cat si la charisma de catre Miz si Morrison...

Per total un WrestleMania caruia nu ii pot da mai mult de 3 daca ar fi sa excludem meciul dintre Undertaker si Shawn Michaels.

2 comentarii:

Anonim | 9 aprilie 2009 la 16:17

Domnule Alex cat va mai continua feud dintre Jeff Hardy si Matt Hardy??Si in afara ringului cei doi frati Hardy se urasc la fel de mult??

AleXXander | 9 aprilie 2009 la 19:47

Cu siguranta in afara ringului nu se urasc. Conflictul dintre ei se desfasoara numai in ringul de wrestling. De continuat nu se stie cat se va mai continua, insa chiar ei au declarat ca nu vor sa duca treaba asta pana in vara. Dupa aprecierile mele, cred ca la PPV-ul Extreme Rules se va termina totul print-un meci de tipul TLC. Asa ar fi cel mai bine...